KÖZE bemutatkozás

KÖZE logoHiszünk a szabad információ erejében. Abban, hogy mindenkit egyenlő jogok és esélyek illetnek meg. Egyesületünk segít leküzdeni a bürokráciai nehézségeket, útmutatást ad annak útvesztőiben.

Weboldalunkon a térség településeivel (Bodony, Bükkszék, Bükkszenterzsébet, Erdőkövesd, Fedémes, Istenmezeje, Ivád, Kisfüzes, Mátraballa, Mátraderecske, Parád, Parádsasvár, Pétervására, Recsk, Sirok, Szajla, Szentdomonkos, Tarnalelesz, Terpes, Váraszó) kapcsolatban minden információ hozzáférhetővé válik, amire lakosainak, látogatóinak szüksége lehet. Az önkormányzatokkal és szolgáltató szektorral karöltve segítséget nyújtunk akár egy ügyintézésben, akár egy termék, vagy szolgáltatás elérésében, megvalósításában, s az azokhoz szükséges információk birtoklásában. Folyamatos e-mailes és telefonos tájékoztatást adunk, kérést, problémajelzést, ötletet fogadunk, vagy továbbítunk.

Azért jöttünk létre, hogy minden lehetőség és információ a térségben egyszerűen elérhető legyen bárki számára. Célunk, hogy a lakosság tudomására jusson minden olyan hír, esemény, információ, amely hatással van az életükre.

KÖZE - Pétervásárai járás
Pétervásárai járás

A térségben lévő városok és falvak önkormányzatai leterheltek, néhányan szegregáltak, feladatkörük és erőforrásaik jelentősen korlátozottak. Számos probléma megoldatlan marad, vagy tartósan gondot és feszültséget okoz mind a lakók, mind pedig a településvezetés, vagy vállalatok számára. Sokan nem informálódnak igénybe vehető lehetőségeikről, ezért bevételtől esnek el.

Szervezetünk együttműködik a kistérségben élő lakossággal, önkormányzatokkal, hivatalokkal, szolgáltatókkal. Közösségünk erejével valósítjuk meg a felmerülő problémák megoldását.

A magánjellegű információkat bizalmasan kezeljük. Nem adunk tovább olyan információt, amellyel bárki hátrányos megkülönböztetésben részesülhet.

Mindenkinek KÖZE van hozzá!
Együtt a sikeredért!

KÖZE

Közösségsegítő és Integráló Független Térségi Egyesület

Nyilvántartási szám: 10-02-0003020
Adószám: 19315096-1-10
Számlaszám: 11600006-00000000-97390174